Lyftbordsvagn och lättlyftare för effektiv och ergonomisk arbetsmiljö

Gör det flexibelt och lätthanterligt att hantera gods på ditt företag, samtidigt som dina anställda får arbeta ergonomiskt och där med minskar risken för skador. Med lättlyftare och lättbordsvagn som hjälp, blir lyften enklare och lättare att utföra och arbetshöjden korrekt.

Batteridriven lättlyftare för trånga utrymmen

Det är inte bara de tunga lyften som ökar risken för arbetsskador, utan även lättare lyft med felaktig lyftteknik eller felaktig rotation kan skada kroppen. En lättlyftare är konstruerad för, precis som namnet avslöjar, att göra det lättare att utföra lyft oavsett tyngd. Runa Metall ABs batteridrivna lättlyftare är flexibel, lätthanterlig och smidig att använda i trånga utrymmen. Tack vare batteridriften kan du med ett enkelt knapptryck få upp varorna eller godset i rätt höjd och göra det enkelt att packa upp på hyllorna i butiken eller plocka order på lagret. Lättlyftaren har en maxbelastning på 100 kg och är därför ett mångsidigt arbetsredskap med bra kapacitet och flera tillbehör.

Lyftbordsvagnar för enklare lyft och justerbar arbetshöjd
Precis som lättlyftaren har lyftbordsvagnen som uppgift att göra det enklare att utföra lyft, men med bonusen att du kan nyttja det som arbetsyta med justerbar höjd. Lyftbordsvagnen passar sig därför utmärkt vid monteringsarbete där du med den manuella veven kan ställa in höjden, minst 440-1000 mm, och arbeta bekvämt både stående och sittande.

Lyftbordsvagnens länkhjul rullar smidigt på alla underlag och gör det därför enkelt att förflytta vagnen med dess last, upp till 350kg, på lagret eller arbetsplatsen.

Rätt hjälpmedel som inte tar plats

Låt inte utrustningen på ditt lager ta upp större plats än vad som behövs. Lättlyftare och lyftbordsvagnar är flexibla och enkla att förvara när de inte används.

Är du osäker på vilken typ av lyftbordsvagn eller lättlyftare som passar dig och din verksamhet? Kontakta Runa Metall AB på 0370-801 108 eller info@runametall.com så hjälper vi dig. Vi kan skräddarsy din lösning och specialanpassa våra produkter för dina behov. Alla standardprodukter finns på lager för snabb leverans.