Hem » Alla produkter » Lättlyftare & Lyftbordsvagn

Lättlyftare & Lyftbordsvagn

Med en batteridriven lättlyftare eller ett lyftbord från Runa Metall blir det enklare att hantera olika typer av laster i lager- och industrimiljöer. De är ett säkert och effektivt hjälpmedel i miljöer som kräver både tyngre och lättare lyft. Lättlyftaren är konstruerad för att avlasta vid alla typer av lyftarbeten. Den är flexibel och lätthanterlig och används med fördel i trånga utrymmen. Lyftborden ger en optimal arbetshöjd, då höjden kan justeras med vev.

Oavsett om det gäller butik, produktionsmiljö, en industriell verkstad eller en stor lagerlokal, kan de förenkla många arbetsprocesser och samtidigt bidra till en bättre ergonomi på arbetsplatsen. Beställ via oss i dag för snabba leveranser!

Läs mer

Undvik onödiga manuella lyft

Lyft, oavsett om de är tunga eller lätta, kan medföra både risker och skador. En felaktig vridrörelse eller ett slarvigt lyft kan ge stor skada på ryggen eller innebära att man drar på sig någon annan typ av arbetsskada. Våra robusta, slitstarka lättlyftare och lyftbord hjälper er att enklare lyfta tungt gods till önskad arbetshöjd så att ni slipper göra onödiga manuella lyft och tänka på lyftteknik.

Välj ur vårt breda utbud för att hitta produkter som underlättar och effektiviserar er last- och lagerhantering, och dessutom minimerar riskerna vid lyft. Den handdragna staplaren levereras med lastplattform i standardutförande och kan kompletteras med tillbehör för ett brett användningsområde.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller personlig service.