Hem » Alla produkter » Pallram

Pallram

En pallram har en mycket stark och hållbar konstruktion som möjliggör för stora variationer och användningsområden. Hos oss på Runa Metall hittar ni ett stort sortiment med olika typer av flexpallramar som underlättar ert arbete. Vi erbjuder alltid snabba leveranser!

Läs mer

Pallram med slitstarkt nät

Här kan ni välja mellan flera modeller, varianter och storlekar av våra pallramar. Samtliga modeller har ett omliggande nät som gör det extra lätt att se innehållet.

Effektiv och smidig lagerhantering

Våra pallramar erbjuder en flexibel och effektiv lösning för lagerhantering och transport av varor. Med sin modulära design kan de lätt anpassas till olika laststorlekar och typer. Oavsett om ni behöver lagra och transportera tunga, lätta, stora eller små varor, finns det en flexpallram för varje behov.

Kombinera med våra pallcontainers eller rullcontainers

Flexpallramar är ett fantastiskt redskap för att optimera er logistik, men om ni behöver ännu mer flexibilitet och säker förvaring eller transport, kan det vara läge att överväga pallcontainers. Med hjälp av en pallcontainer ur vårt sortiment kan Ni förvara och transportera era varor på ett säkert sätt. De är robusta och passar utmärkt för långvarig förvaring och komplexa logistikbehov. Likaså våra rullcontainers kan vara ett alternativ. Tack vare sina hjul är våra rullcontainers smidiga att förflytta och de höga väggarna håller varorna säkert på plats.

Upptäck vårt sortiment av flexpallramar

Oavsett era behov kan ni hitta rätt flexpallram hos oss på Runa Metall. Utforska vårt generösa sortiment och hitta en pallram som kan underlätta och effektivisera ert arbete. Om ni har några frågor eller behöver hjälp att välja, är vårt kundserviceteam alltid redo att hjälpa till. Vi hjälper er gärna med speciallösningar!