Hem » Alla produkter » Pallramar & pallcontainer

Pallramar & pallcontainer

Pallcontainers och pallramar är oumbärliga hjälpmedel för effektiv lagerhantering och transport. De erbjuder robusta och säkra lösningar, skräddarsydda för att uppfylla diverse logistiska behov. Båda dessa produkter är designade för att garantera hög kvalitet och flexibilitet, oavsett vilka specifika krav ert företag kan ha. Beställ via oss i dag för snabb leverans!

Läs mer

Pallcontainer

En pallcontainer är en flexibel, hållbar och säker förvaringslösning för olika typer av transporter. De är utmärkta för att hålla godset säkert på plats under transport och lagerhantering, särskilt när känsligt gods ska transporteras. Pallcontainrar kan anpassas efter olika typer av gods och produkter, och erbjuder robusta och säkra lösningar för lagring och transport.

Pallram

En pallram (kallas även flexpallram) är en stark och hållbar konstruktion som möjliggör en mängd olika användningsområden. De är idealiska för att lagra och transportera både stora och små varor, från lätt till tung last. Med ett omliggande nät är det enkelt att se innehållet i ramen. Ni kan också kombinera dem med en rullcontainer för maximal flexibilitet och effektivitet i er logistik.

Effektiv och smidig logistikhantering

Våra pallramar och pallcontainers erbjuder flexibla och effektiva lösningar för lagerhantering och transport av varor. Med sin modulära design kan de lätt anpassas till olika laststorlekar och typer. Oavsett om ni behöver lagra och transportera tunga, lätta, stora eller små varor, finns det en flexpallram för varje behov. De är robusta och tål tung belastning samtidigt som de är lätta att hantera och transportera med truck eller pallyftare.

Utforska vårt utbud ovan och tveka inte att kontakta oss om ni har frågor om vårt sortiment! Vi hjälper er att skräddarsy en lösning som passar er verksamhet!