Från vanlig lastpall till förvaringscontainer

En pallram eller pallcontainer är en säker förvaringslösning, både på ditt lager och vid transporter. Placera ramen eller containern på en vanlig lastpall och gör det enkelt att lagra och förvara på ett säkert och överskådligt sätt. Plötsligt har du förvandlat en lastpall till en smart förvaringscontainer.

Stabil gallerkonstruktion med möjligheter

Den stabila gallerkonstruktionen håller godset eller varorna på sin plats och gör att det inte spiller över vid förflyttning, vilket kan vara väldigt viktigt när man transporter ömtåliga eller mindre varor. Gallret gör det även enkelt se vad pallen innehåller och hur mycket den innehåller.

I Runa Metall ABs sortiment av pallramar och pallcontainers finns flertalet modeller. Välj mellan olika mått, höjder, öppningsbara kort- eller långsidor och staplingshörn för att kunna stapla pallarna. Som tillbehör finns avdelare som hjälper dig att förvara blandade varor på en och samma pall. Hitta den lösningen som ger din verksamhet nya möjligheter att enkelt förvara och hantera gods och varor.

Gavelstöd och sidostöd för transport av stående gods

När ett större, eller otympligt, gods ska förvaras eller transporteras kan lastpallen behöva extra stöd som godset kan luta på. I Runa Metall ABs sortiment finns både sidostöd och gavelstöd som placeras på lastpall och ger gott om stöd vid transporten. Sido- och gavelstöden är stapelbara.

Är du osäker på vilken typ av pallram eller pallcontainer som passar dig och din verksamhet? Kontakta Runa Metall AB på 0370-801 108 eller info@runametall.com så hjälper vi dig. Vi kan skräddarsy din lösning och specialanpassa våra produkter för dina behov. Alla standardprodukter finns på lager för snabb leverans.