Hem » Alla produkter » Pallcontainer

Pallcontainer

En pallcontainer eller pallstöd, är en flexibel, tålig och säker förvaringslösning under olika typer av transporter. Här hittar ni ett stort sortiment av pallcontainrar och pallburar som håller godset säkert på plats vid transport och lagerhantering. Beställ från Runa Metall i dag med snabb leverans!

Läs mer

Pallcontainrar och pallstöd i ett stort sortiment

Runa Metall har ett stort sortiment av pallcontainrar och pallstöd för alla typer av transport och lagerhantering. En pallcontainer eller pallbur som de också kallas, är en trygg och säker förvaringslösning, inte minst när känsligt gods ska transporteras, då containerns omgivande nät håller godset på plats såväl som skyddar från stötar och andra påfrestningar. En pallcontainer håller exempelvis stående gods på plats, så det inte tippar över.

Pallburar i flera varianter och storlekar

Oavsett om ni söker en pallbur, ett pallstöd eller en nätcontainer har vi vad ni letar efter. Välj mellan flera varianter, storlekar och format med olika belastningskapacitet för att hitta en modell som fyller era specifika behov. Vi har exempelvis pallburar med höga väggar som passar utmärkt för att lagerhålla och transportera varor på ett säkert och smidigt sätt. Missa inte heller våra nätcontainers med nedfällbara kortsidor, som är ett flexibelt val för er som vill ha möjlighet att anpassa och justera pallen eller containern efter olika typer av gods och produkter.

Kombinera med våra pallramar

Pallcontainers ger en robust och säker lösning för lagring och transport av varor, men om ni söker maximal flexibilitet och effektivitet i er logistik kan ni kombinera dem med våra pallramar. Med en pallram kan ni enkelt anpassa er pallstorlek efter behov, vilket minimerar spillutrymme och maximerar effektiviteten i er lagerhållning. De är lätta att montera och demontera, och passar utmärkt för en mängd olika logistikbehov.

Effektiv logistikhantering

Med hjälp av våra pallcontainrar kan ni effektivisera hanteringen och lagringen av produkter och material. De är robusta och tål tung belastning samtidigt som de är lätta att hantera och transportera med truck eller pallvagn.

Utforska vårt generösa utbud och tveka inte att kontakta oss om ni har frågor om vårt sortiment. Vi hjälper er med speciallösningar vid behov!