Hem » Alla produkter » Plattformsvagn

Plattformsvagn

En plattformsvagn minskar arbetsbelastningen och är ett viktigt hjälpmedel i tuffa arbetsmiljöer. Välj en plattformsvagn från Runa Metall för enklare hantering och transporter av säckar, lådor eller andra typer av gods. Vi har flera olika modeller: platåvagnar, rullvagnar och transportvagnar för industri och fabrik, lager och logistik, samt byggarbetsplatser. Smala, breda, höga och låga varianter. Beställ från oss i dag, vi har alltid snabba leveranser!

Samtliga plattformsvagnar levereras med ø200 mm massiva gummihjul, 2 fasta och 2 länk. Möjlighet finns att köpa till bromsade hjul och även byta till nylon eller elastichjul. Alla plattformsvagnar finns i 2 färger, Blå ral 5005 och Grå NCS S 6502-B.

Läs mer
Totalt 37 poster
Sida 1 av 2
1 2

Plattformsvagnar i stort sortiment - platåvagnar, rullvagnar och transportvagnar

Vi har ett stort sortiment av tåliga plattformsvagnar i flera modeller, storlekar och utföranden, som klarar maxvikter upp till 1 000 kg. Välj mellan flera olika typer av våra vagnar på hjul, vi har bland annat smala rullvagnar i metall, låga transportvagnar och platåvagnar med höga hyllor för enklare lasthantering.

Robusta rullvagnar och platåvagnar för industri

Upptäck vårt generösa utbud av plattformsvagnar, rullvagnar, och platåvagnar särskilt framtagna för industri och fabrik, lager och logistik samt byggarbetsplatser. Men användningsområdena sträcker sig utom industrin och kan även användas inom exempelvis detaljhandeln för att transportera varor, på sjukhus för att transportera medicinska leveranser eller i skolor och bibliotek för att transportera böcker, och så vidare.

Välj mellan flera olika modeller av våra slittåliga platåvagnar som förenklar vid transport och hantering av olika typer av godsmaterial. I vårt sortiment hittar ni en bred såväl som en smal rullvagn med en eller flera platåer, med sarg eller utan samt med olika lastkapaciteter och hjultyper för att passa era behov. En hög rullvagn är exempelvis ypperlig inom industrin, då den erbjuder flera nivåer av förvaring och dessutom behöver ni inte böja er ned för att lasta av era varor, vilket ger en mer ergonomisk arbetsposition.

Transportvagnar med många användningsområden

Våra transportvagnar/vagnar med hjul är oumbärliga verktyg som underlättar förflyttningen av råmaterial, produkter och verktyg inom industrilokaler. Oavsett om det handlar om tunga varor eller känsliga komponenter, säkerställer dessa vagnar med hjul en smidig och säker transport. Med sin mångsidighet och robusta konstruktion bidrar de till att öka effektiviteten och minska arbetsrelaterade belastningar. Utforska vårt breda sortiment och välj mellan flera varianter: breda, smala, höga och låga transportvagnar.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller personlig service. Tillsammans skräddarsyr vi bästa möjliga lösning för just er verksamhet.

Komplettera med andra produkter ur vårt sortiment

För att få ut så mycket som möjligt av er logistikhantering rekommenderar vi att komplettera våra plattformsvagnar med andra produkter ur vårt sortiment. Ni kan exempelvis komplettera med våra rullcontainers, som passar utmärkt om ni behöver transportera varor på höjden som behöver hållas på plats med hjälp av väggar. De är enkla att förflytta tack vare sina hjul och godset hålls säkert på plats tack vare de höga väggarna. Välj mellan flera varianter och storlekar av våra robusta och tåliga rullcontainers.