Hem » Alla produkter » Pallvagn

Pallvagn

En pallvagn underlättar hantering, transport och lyft av tyngre last. Våra pallvagnar är ett effektivt hjälpmedel i det dagliga arbetet och minskar arbetsbelastningen och onödigt slitage vid tunga lyft eller hantering av tungt gods. Beställ pallvagnar med snabba leveranser från Runa Metall i dag!

Läs mer
Filter Laddar...
Färg:  

Pallvagnar i flera varianter

Här hittar ni flera olika typer av pallvagnar som underlättar ert arbete och minimerar risken för onödigt slitage. Välj mellan flera storlekar, för helpall eller halvpall och med eller utan ram. Vagnarna i vårt sortiment klarar tung belastning och har kapacitet för vikter upp mot 1000 kg.

Brett utbud för olika behov

I vårt sortiment hittar ni pallvagnar som är utformade för att hantera olika typer av last, till exempel en tralla med hjul med extra hög kapacitet för tunga eller stora föremål. Vår transporttralla är det ideala valet för effektivitet och bekvämlighet när ni behöver transportera eller organisera material på arbetsplatsen. Hjulen glider smidigt över alla ytor, vilket gör det enkelt att manövrera transporttrallan även i trånga utrymmen. Oavsett om ni behöver använda den inomhus eller utomhus, kommer vår tralla med hjul att underlätta ert arbete och göra transporten av pallar och material till en betydligt mycket enklare uppgift. Vi erbjuder även pallvagnar med olika hjultyper för att möta olika krav på manövrerbarhet och stabilitet.

Kombinera olika typer av vagnar

Pallvagnar är ett utmärkt hjälpmedel för att enkelt transportera tunga laster, men om ni behöver en mer mångsidig lösning kan en plattformsvagn vara ett bra alternativ. Med en plattformsvagn kan ni förflytta en mängd olika föremål på ett säkert och effektivt sätt, vilket gör dem idealiska för allt från lager till butiker och kontor. Deras flexibla design och lätthanterliga natur gör dem till ett oumbärligt verktyg i många olika sammanhang. Behöver ni vagnar med nät eller väggar kan en rullcontainer eller en pallcontainer vara ett bra alternativ. De höga väggarna håller godset säkert på plats vid transport och förhindrar risken för att varorna ska välta eller ramla ut.

Ergonomisk godshantering

Våra pallvagnar är ett effektivt hjälpmedel för att underlätta tunga lyft och godshantering. För att undvika onödig belastning och skador på personalen är det viktigt att välja rätt pallvagn för arbetet. Våra pallvagnar är utformade med hänsyn till ergonomi och säkerhet och bidrar till att minimera riskerna för belastningsskador och olyckor.

Oavsett vilken pallvagn ni väljer ur vårt sortiment kan ni vara säkra på att den är byggd för att hålla och att den kommer att underlätta era arbetsdagar och minska belastningen på er personal. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller hjälp att hitta rätt produkt för er verksamhet. Vi har lång erfarenhet av kundanpassning och speciallösningar!