Hem » Alla produkter » Pallvagn

Pallvagn

En pallvagn (eller tralla med hjul) underlättar hantering, transport och lyft av tyngre last. Våra pallvagnar är ett effektivt hjälpmedel i det dagliga arbetet och minskar arbetsbelastningen och onödigt slitage vid tunga lyft eller hantering av tungt gods.

Läs mer

Pallvagnar i flera varianter

Här hittar Ni flera olika typer av pallvagnar för att underlätta Ert arbete och minimera risken för onödigt slitage. Välj mellan flera storlekar, för helpall eller halvpall och med eller utan ram. Vagnarna i vårt sortiment klarar tung belastning och har kapacitet för vikter upp mot 1000 kg.

Brett utbud för olika behov

I vårt sortiment hittar ni pallvagnar som är utformade för att hantera olika typer av last, till exempel en tralla med hjul med extra hög kapacitet för tunga eller stora föremål. Vi erbjuder även pallvagnar med olika hjultyper för att möta olika krav på manövrerbarhet och stabilitet.

Ergonomisk godshantering

Våra pallvagnar är ett effektivt hjälpmedel för att underlätta tunga lyft och godshantering. För att undvika onödig belastning och skador på personalen är det viktigt att välja rätt pallvagn för arbetet. Våra pallvagnar är utformade med hänsyn till ergonomi och säkerhet och bidrar till att minimera riskerna för belastningsskador och olyckor.

Oavsett vilken pallvagn ni väljer ur vårt sortiment kan ni vara säkra på att den är byggd för att hålla och att den kommer att underlätta era arbetsdagar och minska belastningen på er personal.