Hem » Alla produkter » Stålpall

Stålpall

En rejäl stålpall är en staplingsbar pall som är användbar i de flesta sammanhang. Runa Metall har ett stort sortiment av robusta stålpallar som underlättar vid exempelvis lagerhållning internt såväl som frakthantering externt. Vi erbjuder alltid personlig service och hos oss handlar ni alltid med snabba leveranser.

Läs mer

Stort sortiment av stålpallar

Våra stålpallar klarar tung belastning och vi har flera olika varianter som ger er många valmöjligheter att hitta något som passar era behov. Välj mellan pallar med nätbotten, plåtdäck eller stålrör. Våra pallar i stål finns även med eller utan sido- eller gavelstöd. Pallarna har en kapacitet på upp till 1500 kg.

Robusta pallar av stål

En stålpall är en stark och pålitlig lösning för material- och frakthantering på lager och i fabriker. De är tillverkade av högkvalitativt stål och är utformade för att hantera tunga belastningar och tuffa förhållanden.

För olika användningsområden

Vårt sortiment av stålpallar inkluderar olika storlekar och kapaciteter för att passa olika behov och användningsområden. Dessutom är våra pallar av stål lätta att stapla för att spara utrymme och underlätta vid både förvaring och transport.

Med våra pålitliga och högkvalitativa pallar i stål kan ni effektivt hantera era material och öka produktiviteten på er arbetsplats.

Effektivisera arbetet med olika typer av vagnar

Våra pallvagnar kan vara ett bra komplement till våra stålpallar. Pallvagnarnas hjul underlättar vid transport och är ett effektivt hjälpmedel vid tunga lyft och hantering av olika typer av gods. Behöver ni i stället vagnar med nät kan våra pallramar vara ett bra alternativ, eller våra rullcontainers om ni vill transportera i en nätcontainer med hjul. Gemensamt för de båda varianterna är dess höga väggar som ger ett säkert skydd åt höga gods och håller det på plats på ett säkert sätt under transport. Genom att kombinera olika typer av vagnar kan ni få ut så mycket som möjligt av er utrustning och effektivisera ert arbete.

Om ni inte hittar vad ni söker är ni varmt välkomna att kontakta oss, så kan vi tillsammans diskutera fram en lösning för er. Vi har lång erfarenhet av smarta speciallösningar!