Hem » Alla produkter » Stålpall

Stålpall

En rejäl stålpall är en staplingsbar pall som är användbar i de flesta sammanhang. Runa Metall har ett stort sortiment av robusta stålpallar som underlättar vid exempelvis lagerhållning internt såväl som frakthantering externt.

Läs mer

Stort sortiment av stålpallar

Våra stålpallar klarar tung belastning och vi har flera olika varianter som ger Er många valmöjligheter att hitta något som passar Era behov. Välj mellan pallar med nätbotten, plåtdäck eller stålrör. Våra pallar finns även med eller utan sido- eller gavelstöd. Pallarna har en kapacitet på upp till 1500 kg.

Robusta pallar av stål

En stålpall är en stark och pålitlig lösning för material- och frakthantering på lager och i fabriker. De är tillverkade av högkvalitativt stål och är utformade för att hantera tunga belastningar och tuffa förhållanden.

För olika användningsområden

Vårt sortiment av stålpallar inkluderar olika storlekar och kapaciteter för att passa olika behov och användningsområden. Dessutom är våra pallar av stål lätta att stapla för att spara utrymme och underlätta vid både förvaring och transport.

Med våra pålitliga och högkvalitativa pallar av stål kan Ni effektivt hantera era material och öka produktiviteten på er arbetsplats.