Hem » Alla produkter » Nylonhjul & länkhjul

Nylonhjul & länkhjul

Vi har ett brett sortiment av olika hjul för olika ändamål och belastningsvikter. Här hittar ni allt från nylonhjul och länkhjul för tung last till luftgummihjul och elastichjul. Hjulen är exempelvis praktiska vid transport av tunga föremål eller gods och underlättar det dagliga arbetet något enormt.

Läs mer

Brett utbud av olika hjul

Våra hjul är praktiska att fästa på olika saker som behöver flyttas, till exempel passar våra hjul alldeles utmärkt till olika typer av pallar. Välj mellan våra olika varianter.

Länkhjul

Länkhjul används ofta inom olika industrier och har många användningsområden. De kan exempelvis användas med vagnar, skåp, arbetsbord eller lådor. När ni ska köpa länkhjul är det viktigt att tänka på att välja ett hjul som klarar den tänkta belastningen, är det tung last eller lite lättare last som ska hanteras?


Luftgummihjul

Våra luftgummihjul är lika användbara inomhus som utomhus. De rullar mjukt och ger en jämnare och bekvämligare körning jämfört med många andra hjultyper. Luftgummihjul är särskilt användbara i ojämn terräng eller i situationer där en dämpning av vibrationer är viktig för att skydda lasten eller förarens komfort.


Nylonhjul

Nylonhjul används i en mängd olika tillämpningar, inklusive rullande möbler, transportband och materialhanteringsutrustning. Den låga rörelsefriktionen hos nylonhjul gör dem idealiska för många industriella och kommersiella användningsområden där hållbarhet och pålitlighet är viktiga faktorer.