Plattformsvagnen – det viktiga hjälpmedlet för minskad arbetsbelastning

I många arbetsmiljöer sker onödigt slitage på de anställdas kroppar. Tunga lyft, icke ergonomiskt anpassade lösningar och ofta ett stressigt tidsschema gör att arbetet blir tungrott och sliter både fysiskt och psykiskt på den enskilde individen. Med rätt utrustning, som en plattformsvagn , blir det enklare att hantera och transportera säckar, lådor, paket, gods eller produkter på din arbetsplats. Det blir helt enkelt lättare för dina anställda att arbeta bekvämt och effektivt – vilket spar på både kropp och knopp!

Plattformsvagn för bättre ergonomi

Plattformsvagnar erbjuder en rad fördelar som gör arbetet enklare och bättre. Plattformsvagnen har bland annat en lägre lastyta än de flesta andra typer av vagnar, vilket underlättar vid tunga lyft på golvnivå. Väljer man en modell med ett övre plan i ståhöjd förenklar man även förflyttningen av paket och gods mellan vagn och bänkyta, vilket är en utmärkt lösning på ett plocklager eller liknande. Detta gör att den anställde enkelt kan förflytta sig och ta med sig materialet, utan att slita på ryggen.

Runa Metall ABs plattformsvagnar är robusta och vissa modeller klarar maxvikter upp till 1000 kg. Detta gör det möjligt att transportera riktigt tunga objekt, utan att öka arbetsbelastningen på de anställda.

En vagn i flera utföranden

I Runa Metall ABs sortiment finns flera vagnar; platåvagnar, rullvagnar och transportvagnar för industri och fabrik, lager och logistik samt byggarbetsplatser. Modellernas olika egenskaper, som bland annat nätsargar, nätgavlar, rörgavlar, täckskivor eller antal hyllplan, gör det möjligt för dig att välja den eller de varianter som passar bäst för din verksamhet. Samtliga varianter levereras med massiva gummihjul med 200 mm i diameter som rullar smidigt på alla golvytor.

Behöver du hjälp att välja vagn?

Är du osäker på vilken plattformsvagn som passar dig och din verksamhet? Kontakta Runa Metall AB på 0370-801 108 eller info@runametall.com så hjälper vi dig. Vi kan skräddarsy din lösning och specialanpassa våra produkter för dina behov. Alla standardprodukter finns på lager för snabb